FAQ - Human Bank Foundation
Human Bank Foundation
Kontakt info

The Human Bank Foundation
Ramsingsvej 28
DK-2500 Valby
42 29 20 15

Min A-kasse
Kommunikationschef Simon Bauer på 31 65 96 69

SOCIAL MEDIA KONTI

Facebook

Twitter

FAQ
Det er ikke hver dag, man tilmelder sig et nedfrysningsprogram. Derfor har du sikkert flere spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dem

Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål

Det er ikke hver dag, man tilmelder sig et nedfrysningsprogram. Derfor har du sikkert flere spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dem – i mellemtiden kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål her: 

Hvis du har andre spørgsmål er du velkommen til enten kontakte os på question@humanbankfoundation.dk eller på vores facebook side www.facebook.com / humanbankfoundation

Hvornår vil nedfrysningsprogrammet starte?

Vi arbejder hårdt på at virkeliggøre vores nedfrysningsprogram. Og vi skriver ikke kun arbejdsmarkedshistorie. Det vil også være et afgørende videnskabeligt nybrud. Vores mål er p.t. 2015 – men hold øje med os – forskningen rykker grænser hver dag.

Men vi når ikke i mål uden din hjælp. Vores økonomi er beregnet på en hvis opbakning, så tilmeld dig og støt os allerede i dag.

Hvem står bag Human Bank Foundation?

Bag The Human Bank Foundation står en række internationale sponsorer og a-kassen Min A-kasse.

Hvad sker der, når jeg bliver frosset ned?

Vi kan ikke dele de specifikke detaljer i vores videnskabelige gennembrud - grundet internationale patentansøgninger - men vi kan garantere dig, det er 100 % sikkert. Se mere under "Videnskaben bag". Tilmeld dig i dag og gør dit land stolt - slut med at føle sig som en snylter, slut med ikke at bidrage til vores fælles velfærd.

Behøver jeg at være arbejdsløse for at tilmelde dig?

Nej, Human Bank Foundation tilbyder vores store service til alle. Hvis du ikke er arbejdsløs i dag - måske du stadig studerer – kan vores program anskues som den bedst mulige jobforsikring. Skulle du komme i den uheldige situation, at du bliver arbejdsløs, venter et af ​​vores særlige nedfrysningskamre på dig.

Tilmeld dig i dag og hjælpe os med at udrydde arbejdsløsheden globalt inden 2015.

Hvordan finder min fremtidige arbejdsgiver mig?

Som en del af The Human Bank Foundations patenterede nedfrysningsproces, bliver dit CV uploadet til vores globale jobbank. Heri kan arbejdsgivere søge præcis blandt de kompetencer og profiler som efterspørges. Således sikrer vi, at du først bliver optøet, når den rette jobposition venter på dig.

Hvor lang tid kan jeg blive frosset ned?

Du kan fryses ned, så længe det er nødvendigt at finde den perfekte karriere mulighed for dig. Men foreløbig siger vores test, at processen snildt kan vare i op mod 10 år, uden det gør skade. Herefter kan du blive tøet op, og frosset ned igen øjeblikkeligt. Men vores utrættelige innovationsafdeling gør hele tiden nye fremskridt.

Kan jeg designe mit eget personlige nedfrysningskammer?

Nej, dette er ikke muligt på nuværende tidspunkt, men vi arbejder på at tilbyde denne løsning til kræsne personer.

billige nike air max thea sort sko, nike sko air max,nike free dame and hurdle jewelers,nike air max 90 sko udsalg, billige nike free no socks day images,nike outlet online dk,billige nike free 8 toddler soccer