Videnskaben - Human Bank Foundation
Human Bank Foundation
Kontakt info

The Human Bank Foundation
Ramsingsvej 28
DK-2500 Valby
42 29 20 15

Min A-kasse
Kommunikationschef Simon Bauer på 31 65 96 69

SOCIAL MEDIA KONTI

Facebook

Twitter

Videnskaben
Videnskaben har i de sidste 7 år taget et gigantisk spring. Vi er klar til at afslutte mere end 2.500 års forskning og samtidig åbne op for et nyt næsten ubegribeligt kapitel i historien om arbejdsløshed.

Videnskaben gør arbejdsløshed til historie

Den globale økonomiske krise har gjort mange mennesker arbejdsløse. Samtidig har den afsløret en nøgtern økonomisk kendsgerning: Den arbejdende del af befolkningen, betaler for de arbejdsløse. Dette er naturligvis usundt for økonomien. Arbejdsløshed medfører stigende skatter og gør dermed os alle fattigere.

The Human Bank Foundation og Min A-kasse tilbyder den ultimative løsning for både samfundet og den arbejdsløse. En nyligt gennembrud i cryogenitikken gør det muligt ved hjælp af enzymer, der findes i frostresistente dyr rent faktisk at fryse levende mennesker ned til en tilstand af dvale, og vække dem op igen, uden nogle skader eller mén.

I processen stopper hjertet med at slå, og overførsel af molekyler mellem celler vil blive sat på hold. Dermed stopper ældningen af kroppen helt og den arbejdsløse bevares i en perfekt fysisk tilstand.

Inspireret af naturen

Men er det rent faktisk muligt? Videnskaben har i de sidste 7 år taget et gigantisk spring takket være et internationalt samarbejde mellem biologer, cryo-biologer, læger og fysikere faciliteret af The Human Bank Foundation. Vi er klar til at afslutte mere end 2.500 års forskning og samtidig åbne op for en ny fascinerende og næsten utroligt kapitel i historien om arbejdsløshed.

Lige siden den moderne medicins fader, Hippokrates, fandt ud af nedkøling kan lindre blødning og hævelse, har mennesket studeret nedkøling af vigtige kropsfunktioner. Nedfrysning kan være dødbringende, men også give evigt liv. Det har i lang tid været muligt at nedfryse menneskelig sæd- og ægceller. Endda embryoner (fostre i et tidligt stadige) kan fryse ned og vækkes til live igen. Nu videnskaben er klar til at tage det næste dramatiske skridt.

Dette videnskabelige gennembrud kommer efter flere års intens forskning i både den nordamerikanske Wood Frog og det sibiriske egern - dyr, som begge er i stand til at gå i dvale og lade sig fryse ned i løbet af vinteren og sikkert tø op igen når foråret endelig kommer.

Forskere har nu succesfuldt isoleret disse dyrs frostresistente proteiner og endelig knækket den biologiske gåde, nedfrysningen længe har været. VI er nu klar til at overføre de frostresistente proteiner og den dermed den gådefulde biologisk proces til andre levende organismer.

Hvordan gøres det rent praktisk? 

Proceduren er som følger: Du vil langsomt blive bedøvet og din puls vil dermed blidt blive sænket. Samtidig afkøles kroppen langsomt til 10° C. Herefter drænes alle væsker fra din krop og erstattet af kropsvæsker, der indeholder den revolutionerende anti-frost protein. Dit blod bliver indsamlet og sorteret. De røde blodlegemer fryses til - 197° C, medens hvide blodlegemer og blodplasma afkøles mere gradvist.

Derefter udføres den endelige nedfrysning. Det er afgørende, at hjernen ikke fryses – temperaturen må under igen omstændigheder komme under 0,5° C, idet hukommelsen, personlighed og evne derefter går tabt. Resten af ​​kroppen afkøles derefter til ca. -50 ° C og dvalesituation opstår.

Hele proceduren tager 4 timer. Du vil blive opbevaret på vores cryo-lager, hvor du konstant overvåges af avancerede computersystemer. Umiddelbare testresultater foreskriver maksimalt 10 års dvale, hvorefter man kan vækkes og gå gennem et optøningsprogram på cirka en uge. Herefter er du klar til dit nye forbedrede liv.

billige nike air max thea sort sko, nike sko air max,nike free dame and hurdle jewelers,nike air max 90 sko udsalg, billige nike free no socks day images,nike outlet online dk,billige nike free 8 toddler soccer