Om - Human Bank Foundation
Human Bank Foundation
Kontakt info

The Human Bank Foundation
Ramsingsvej 28
DK-2500 Valby
42 29 20 15

Min A-kasse
Kommunikationschef Simon Bauer på 31 65 96 69

SOCIAL MEDIA KONTI

Facebook

Twitter

Om
Vi har én mission: At sætte en stopper for arbejdsløshed globalt. Vi tror på, at ethvert menneske har ret til en plads i fællesskabet og til at bidrage til vores fælles velfærd. Ingen ønsker at leve af andres penge.

Vores mission

Arbejdsløshed har plaget menneskeheden siden industrialiseringens spæde start. Gennem årtier har millioner af familier lidt under arbejdsløshedens grusomme konsekvenser: Fattigdom, tab af status og selvværd.

The Human Bank Foundation har én mission: I samarbejde med den lille LO a-kasse Min A-kasse, vil vi sætte en stopper for arbejdsløshed globalt inden 2015. Du kan hjælpe - tilmeld dig allerede i dag.

Et teknologisk, innovativ succeshistorie

Vi tror på, at ethvert menneske har ret til en plads i fællesskabet og til at bidrage til vores fælles velfærd. Ingen ønsker at lever af andres penge. Og for fremtiden vil ingen være tvunget til at lægge andre til byrde - takket være The Human Bank Foundations globale nedfrysningsplan.

Vores plan er sikker, simpel og rationel: Vi fryser nænsomt den arbejdsløse ned indtil netop vedkommendes kompetencer igen efterspørges på arbejdsmarkedet. Den arbejdsløse vil blive opbevaret sikkert på vores moderne faciliteter, mens vedkommende venter på det helt rigtige job. Når jobbet er der, vil den arbejdsløse stille blive tøet op igen - klar til igen at bidrage. 

Godt for økonomien, miljø og den personlige karriere

Vores plan medfører store fordele for økonomien, samfundet og miljøet. Men vigtigst af alt: Vores plan giver dig - den arbejdsløse - en mulighed for at bidrage. Vi tror på din fremtid, og at alle har ret til succes i livet.

Gør dit land stolt – fremtiden er her nu – tilmeld dig The Human Bank Foundations program til udryddelse af arbejdsløsheden i 2015. Lad os gøre arbejdsløshed til historie, sammen!

billige nike air max thea sort sko, nike sko air max,nike free dame and hurdle jewelers,nike air max 90 sko udsalg, billige nike free no socks day images,nike outlet online dk,billige nike free 8 toddler soccer